Üdvözlünk éttermünk online ételrendelési oldalán

Muki Mari étterem Balassagyarmat

Éttermünket Balassagyarmat határában 2020 -ban a volt Doki vendégő teljes felújításával,családi vállalkozásban nyitottuk. Hitvallásunk hogy ételeinket a lehető legjobb minőségű alapanyagokból készítjük lehetőleg Nógrád megyei kis termelőktől, házias jelleggel és szívvel lélekkel adhassuk át a tradicionális ételeink ízét, színét, zamatát! Nagy álmunk ezzel valóra! Egy olyan éttermet szerettünk volna létrehozni ahol emberi kapcsolatok születnek vidámság és a jókedv, a bőséges evés – ivás örvendetes eseményekkel tudjuk megvendégelni kedves vendégeinket. És ebből ered a LAKOMA az étterem neve is.  Éttermünk ízvilága a Magyaros ételekre és a Roma ételekre épül, ötvözve a nemzetközi konyha ételeivel. Balassagyarmaton éttermünk tökéletesen alkalmas esküvő helyszínként vagy baráti összejövetelek, szülinapok névnapok megünneplésére. Nem utolsó sorban tálainkat ételeinket online is megrendelheted. Heti ebéd menü rendelésünk pedig változatos és bőséges. Reméljük vendégül láthatunk téged és családodat. Várunk sok szeretettel és várjuk online ételrendelésed is.

Muki Mari Lakoma étterem csapata

Esküvő Balassagyarmat

Kérje árajánlatunkat már 8 főtől. Kisebb családi rendezvények, névnapok szülinapokat, házassági évforduló is szívesen vendégül látunk.

Miért válaszd a Muki-Mari lakoma éttermet? Távol a város zajától. Házias ízek, hatalmas adagokban. Gyerekeknek nagy mozgási lehetőség. Elérhető árakon változatos menüsorok. Beépített hang és fénytechnika. Igény esetén a étterem díszítését is vállaljuk a megfelelő alkalomra. +36202682292

Esküvői helyszín keresel dekorációval?
Kisebb és nagyobb esküvők számára tökéletes helyszín vagyunk már 30 fős kisebb lakodalomra is tudunk árajánlatot adni egyedi menüsor összeállítással. Étel ital kínálattal. Igény esetén esküvői dekorációval. Befogadó képességünk: Terasz: 120 Fő. Étterem: 40 Fő.
Kérje ingyenes árajánlatunkat.

Muki Mari étterem és esküvő Balassagyarmat
Étterem Balassagyarmat - Rendezvény és esküvői helyszín
Balassagyarmaton éttermünk tökéletesen alkalmas esküvő helyszínként vagy baráti összejövetelek, szülinapok névnapok megünneplésére.
muki-mari-eskuvo-etterem-balassagyarmat (5)